perjantai 20. syyskuuta 2024

Jostain syystä ihmettelen että joillain ihmisillä erityisesti nokialaisilla, satunnaisilla tamperelaisille on jokin kommariaatos mä

Ollaan yhteydessä sähköpostisi viestin saatuani missä kerrotte osoitteen kiireellisyyden + että varaatte käteistä tilaukseenne. Hommat alkavat kun hintahaarukka on sovittu sen mukaan mitä tehdään. Ok?
Ollaan yhteydessä sähköpostisi viestin saatuani missä kerrotte osoitteen kiireellisyyden + että varaatte käteistä tilaukseenne. Hommat alkavat kun hintahaarukka on sovittu sen mukaan mitä tehdään. Ok?
Yhteydenottonne ensisijassa Talonmiespalvelu@gmail.com toissijainen varayhteys 044-3380291 whatsup
https://Pihapuiden-kaadot-Tampere.blogspot.com 




Jostain syystä ihmettelen että joillain ihmisillä erityisesti nokialaisilla, satunnaisilla tamperelaisille on jokin kommariaatos mätä ja halveksuttava, kun ei osata lukea blogeistani toimitusehtoja? Kun blogissa lukee käteisellä se tarkoittaa sitä https://pihapuiden-kaato-tampere.blogspot.com/  eikä että vaarantaisin työni odottelemalla että sitten joskus tulee. 

Joten lukekaa blogista huolella. Hommat hoituu kuten normaali kaupassakin mm Alkossa: Ensin maksu ja sitten alkaa moottorisahat tmv laulamaan kuten on sovittu.

Puhelintiedustelijat haistakoon pitkän paskan. Eilenkin tulin autokatsastuksesta + kala- ja habanerokanansiipien ostoksien kautta joku saatanan nokian kommari kyseli ätinsä puolesta puunkaadolle hintaa. Totesin kuka perkele näkemättä karhua kaataa sikaa nylkee? Joten kuva + video kohteesta talonmiespalvelu@gmail.com Ei tullut niin ei sitten hintaakaan. Puita ei kaadeta sokkona kuten ei montaa muutakaan asiaa.

Kalustoni taitoni etc hoitavat kuten on sovittu:







Ajattelevien ihmisten kanssa on ilo toimia. Kommarit tukehtukoot jos eivät osaa toimia ohjeen mukaan. Kohteliaisuuteni maksoi minulle 18 min aurinkoisella parkkipaikalla siinä on jo vaarana kylmäketju katketa. 

No äsken kala uunista, oli se lohi vielä ihan käypää, vaan ei kiitos jatkossa turhia soittoja. 

Pidän turhan soittajia #renkaanpotkijoina jotka voivat mennä vaikka runkulle soittelujen sijaan eri asia jos soitolla tulee varmenne että on laittanut sähköpostia mutta en ole vastannut. Sitten tarkistelen uudestaan jos jostain syystä on mennyt roskapostikansioon. 

Joten moro kohta uimaan kun näyttää jälleen sittenkin tulevan vielä uinti-ilma +19 asteessa kuten eilenkin. Kuntoa pidetään yllä, eilen kesäkauden ennätys 1.5 km ennätysaikaan :) 

Olavi Puunkaataja Tampereelta, hoituu toki pensasaidat ruohikot etc niiden tarpeiden mukaisella kalustolla samoin ;)



----------------
----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti